Almaas Boeken - nederlandsDe Innerlijke Diamant Serie

De Innerlijke Diamant dl. 1: Kenmerken van het Zelf

De Innerlijke Diamant dl. 1: Kenmerken van het Zelf

Autor/ Author: Almaas, A.H.
Verlag/ Publ.: Altamira

De Innerlijke Diamant-serie is een neerslag van lezingen die erop zijn gericht het individu te oriënteren en te leiden op de weg naar realisatie.

Almaas biedt een manier om de 'essentie' op te sporen en te ontwikkelen. Hij vergelijkt essentie met een diamant omdat deze kostbare edelsteen verschillende facetten heeft, die stuk voor stuk gepolijst moeten worden. Het proces leidt het individu via vasthoudende aandacht naar een onverwachte bevrijding van het persoonlijke leven, naar de verwerkelijking van de 'innerlijke diamant', waarbij het schijnbare conflict tussen binnen- en buitenwereld wordt opgelost.

English issue: Diamond Heart Book 1: Elements of the Real in Man

appr. 24,95 € - ISBN: 9789069633633 - HIER können Sie bestellen / You can order HERE.


De Innerlijke Diamant dl. 2: Vrijheid van zijn

De Innerlijke Diamant dl. 2: Vrijheid van zijn

Autor/ Author: Almaas, A.H.
Verlag/ Publ.: Altamira

De voordrachten van Almaas zijn zo gerangschikt dat de verschillende stadia van realisatie zich in een volgorde aandienen zoals die doorgaans door de student ervaren wordt. Ze beginnen met de hoedanigheden en vragen die het belangrijkst zijn als men begint met het werken aan zichzelf, zetten zich voort naar steeds diepere en subtielere stadia en culmineren in een gedetailleerd inzicht in de meest volwassen kenmerken en voorwaarden van realisatie.

English issue: Diamond Heart Book 2: The Freedom To Be

appr. 24,95 € - ISBN: 9789069633848 - HIER können Sie bestellen / You can order HERE.


De innerlijke Diamant dl. 3: Essentie en zelfverwerkelijking

De innerlijke Diamant dl. 3: Essentie en zelfverwerkelijking

Autor/ Author: Almaas, A.H.
Verlag/ Publ.: Altamira

Deel 3 richt zich niet op tekortkomingen, conflicten en verlangens van de persoonlijkheid, maar op het zelf en de identiteit. De verschuiving van je identiteit verplaatst je centrum van ego naar Essentie, zodat de aanwezigheid van Essentie het middelpunt van je ervaringswereld wordt. Hierdoor word je geconfronteerd met diep gewortelde en tot nu toe onaangetaste egostructuren, die dan oplossen.

English issue: Diamond Heart Book 3: Being and the Meaning of Life

appr. 24,95 € - ISBN: 9789069634128 - HIER können Sie bestellen / You can order HERE.


De innerlijke Diamant dl. 4: Onverwoestbare Onschuld

De innerlijke Diamant dl. 4: Onverwoestbare Onschuld

Autor/ Author: Almaas, A.H.
Verlag/ Publ.: Altamira

Dit vierde boek is een afronding van de `Innerlijke Diamant´-reeks en bestaat uit voordrachten van Almaas voor zijn studenten. De voordrachten beginnen met de wijze waarop de mens in psychologische zin functioneert, de problemen die daaruit voort kunnen komen, en bewegen zich naar steeds diepere stadia van de menselijke geest. Uiteindelijk geeft het boek een gedetailleerd inzicht in de wijze waarop de mens in de verbinding met zijn psyche en spirituele aanleg tot volle wasdom komt.

English issue: Diamond Heart Book 4: Indestructible Innocence

appr. 29 € - ISBN: 9789069635675 - HIER können Sie bestellen / You can order HERE.

 


Diamond Body Serie

Diamond Body Book 3: Het Nu van moment tot moment

Diamond Body Book 3: Het Nu van moment tot moment

Autor/ Author: Almaas, A.H.
Verlag/ Publ.: Zwerk

De sleutel tot zelfkennis en diepe voldoening ligt precies hier en op dit moment voor ons – wanneer we leren te leven met open gewaarzijn. In 'Het Nu van moment tot moment' presenteert A.H. Almaas een uiterst effectieve methode om de transformatieve kwaliteit van aanwezigheid te ontwikkelen. Door een speciale manier van zelfobservatie en contemplatief onderzoek dat hij de 'inquiry' noemt, leren we leven in de ontspannen staat van eenvoudig 'onszelf zijn', zonder tussenkomst van ons minderwaardigheidsgevoel, onze ambitie, ons harde werken om van alles te leren en te weten, en zonder het afwijzen van ervaringen die we niet willen. Almaas onderzoekt de vele barrières die ons ervan weerhouden om aanwezig te zijn in het moment – waaronder onze verdedigingen, onze onwetendheid, verlangens, agressie en zelfhaat – en toont ons hoe we alles wat we voelen en ervaren met nieuwsgierigheid en compassie kunnen verwelkomen.

English issue: Diamond Body Book 3: The Unfolding Now

appr. 24,50 € - ISBN: 9789077478240 - HIER können Sie bestellen / You can order HERE.


The Jeweled Path
Karen Johnson's book on the biography of the Diamond Approach
Buchhandlung Plaggenborg
Onlineshop der Buchhandlung Plaggenborg
Unser Magazin "Achtsames Leben"
Unser Magazin "Achtsames Leben"

Newsletter
Sie möchten unseren in unregelmäßigen Abständen erscheinenden Newsletter erhalten? Dann klicken Sie hier: Newsletter.


Besuchen Sie uns auch bei  YouTube!Buchhandlung Plaggenborg - Lindenstraße 35 - 26123 Oldenburg - Tel. 0441-17543 - info@buchhandlung-plaggenborg.com